Biznes gastronomiczny w Polsce i Wietnamie
– Anh Tuan Vu
Na naszym kanale YouTube udostępniamy kolejny wykład, naszego kolejnego doświadczonego przedsiębiorcy.
Anh Tuan Vu – opowiada o swoim biznesie gastronomicznym w Polsce. Jak to się stało, że otworzył kilka restauracji w Warszawie.
Antek, przedsiębiorca pochodzący z Wietnamu. Do Polski wyemigrował w latach 90-tych. W Warszawie otworzył kilka restauracji kuchni orientalnej. Podczas swojego wykładu Antek opowiada o tym jak zacząć przygodę z gastronomią. Pokazuje na co należy zwracać szczególną uwagę w planowaniu takiego biznesu. Opowiada o kluczowych punktach, o których należy pamiętać przy otwieraniu restauracji.
Kurs Podstawowy jest właśnie tym, jak wyobrażamy sobie, że powinny wyglądać najlepsze studia biznesowe – wykładowcami są wyłącznie przedsiębiorcy m.in tacy jak Antek. Rekrutacja TRWA!